Merhabalar…

Editör’den /Tuğçe İçöz BAĞÇAVAN

 

dopdolu bir Bursa Time dergisiyle karşınızdayız.

Bursa Haber Gazetemiz yayıncılıkta 69. Yılına girdi.

Yerel basında köklü bir geleneğin temsilcisiyiz..

Gönlüferah Otel’de düzenlenen kokteyle ilgi büyüktü..

Yaş günü pastamızı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Dibay Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Cüneyt Dizdar, yöneticilerimiz ve yazarlarımızla birlikte kestik..

Dibay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar ve Genel Yayın Müdürü Tayfun Çavuşoğlu Bursa Haber Grubu’ndaki değişimi, gelişimi ve atılımları paylaştı konuklarla..

Bursa Haber Grubu bünyesinde gazetemiz pek çok atılım gerçekleştirdi..

Ayrıca “Bursa Haber” gazetesinin yanı sıra “Highlife”, “Konforum”, “Gündem 16” ve “Bursa Time” dergileri ile “Radyo Vizyon” da yayında…

İnternet sayfamız çok güçlü…

“Bursa Haber Web TV” de yayında…

Bursa Haber İddiadayız Eki de çok sevildi… Tutuldu…

Bursa Haber, 69 yıllık geleneği sürdürüyor..

Öte yandan yeni Bursa Time’de Bursa’nın gözbebeği kurumlarından Kent Müzesi’nin 10. Yaşını Dilek Yıldız Karakaş’ın kaleminden okuyacaksınız..

Araştırmacı Niyazi Topçu ise Eski Bursa’nın günümüze ulaştırılmasında pek bilinmeyen ama önemli rol oynayan Canip Haraççıoğlu’nu gündeme getirdi..

Dünyanın tek müziksiz halk dansı olan Kılıç Kalan’I enine boyuna Festival organizasyonlarında ve Kılıç Kalkan’da duayen olan Faruk Alkaya ile sorguladık. Kılıç Kalkan Dansı’nın sadece Bursa’ya özgü olduğunu ve Milattan önceki yıllardan beri bu coğrafyada oynandığını anlattı, Faruk Alkaya ve Kenan Yetişen..

Bursa’ya kazandırılalı henüz 3 yıl olan ancak kentin vazgeçilmezleri arasında yer alan Sümbüllü Konak’ın hikayesini de paylaştık sizlerle…

Araştırmacı gazeteci Eşref Uzundere ise Araştırmacı Gazeteci Eşref Uzundere 1960’lı yılların ikinci yarısından yurtdışındaki Ermeni grupların, Türkiye aleyhindeki karalama kampanyaları ile varlığını hissettiren sözde Ermeni sorununu yazdı.

BM Kadın Dostu Kentler Programı Bursa Koordinatörü Burcu Üzümcüler çalışmalarını, projelerini paylaşırken, özellikle bir konunun altını çizdi..

Bursa Büyükşehir Belediyesi Eşitlik Birimi çalışmalarının verimliliğine dikkat çekti…

Yeşil’in hazineleri olan Yeşil Cami ve Türbe’yi kuşkusuz Bursalı olan herkes bilir, ama biz bir kez daha hatırlatalım dedik..

Genel Yayın Yönetmenimiz Tayfun Çavuşoğlu ise Bursa Time için Abhazya gezisi izlenimlerini paylaştı…

Arkeolog Umut Özdemir Şeyh Edebalı’yı anlattı bize yeniden..

Ve mental aritmetiğin çocukların zihinsel ve sosyal gelişimine, derslerine ne kadar katkısı olduğunu öğrendik ve sizlere aktardık…

Gazetemiz Haber Müdürü Caner Evyapan, Dilek Üzümcüler, Mert Çavdar, Hamit Saraç, Canan Elmastaş, Doğan Çancı, Op. Dr. Muraz Tezcan da yazılarıyla destek verdiler…

Kendilerine teşekkürü borç bilirim…

Yeni bir Bursa Time’de buluşmak üzere…

Makale 3.638 Okuma